Великдень – це найголовніше церковне свято, яке відзначається усім християнським світом. День Воскресіння Христового є символом вічного Життя, перемоги над Смертю та очищення від гріхів.В м.Трускавці організовано акції «Милосердя» та «Великодній кошик у кожну домівку».

Трьом сотням одиноких малозабезпечених громадян міста згідно з розпорядженням міського голови А.Кульчинського було надано одноразову грошову допомогу.

250 продуктових наборів та пасок розвезено малозабезпеченим пенсіонерам, які знаходяться на обслуговуванні в терцентрі та потребуючим переміщеним особам.

Щира подяка керівникам установ, підприємцям, колективам які долучилися до акції, це:

ТзОВ «Міжнародна клініка відновного лікування – ЕЛІТА», Санаторій «Молдова», Санаторій «Аркада», Бістро «Рідний край», Кафе «Кондитерське», ПП Вовків Степан Володимирович, ТОВ «Вавілон», ФОП Габриш С.Б. ресторан «Білий дворик», «Брошнівська пекарня», Янів Марія Петрівна, Багрій Л.М. м-н «Брадрура», Санаторій «Шахтар», Санаторій «Дніпро – Бескид», Санаторій «Перлина Прикарпаття»     

Будь – яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздастсяїй сторицею.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту