Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця наклав вето на ухвалу про затвердження містобудівної документації детального плану території в районі вул..Бориславська,28, яку прийняли на сесії 5 квітня депутати Трускавецької міської ради.

«Я наклав вето на ухвалу щодо затвердження містобудівної документації. Таке рішення я прийняв після консультацій з депутатами та керівниками відповідних структур», – зазначив Андрій Кульчинський.

Нагадаймо, депутати Трускавецької міської ради на сесії 5 квітня прийняли рішення затвердити містобудівну документацію детального плану території в районі вул..Бориславська,28, а саме дали дозвіл на забудову цієї ділянки житловим будинком на 6 поверхів та підземний паркінг. «За» проголосувало 17 депутатів.

Водночас міський голова Трускавця Андрій Кульчинський так прокоментував голосування за цю ухвалу: «Я переконаний, що отримаю шквал критики в свій бік через ветування цього рішення. Деякі ЗМІ мене звинуватять у політичних переслідуваннях, самочинстві та ущемлені трускавецького бізнесу.

У своїй виборчій кампанії я декларував намір зупинити багатоповерхову забудову Трускавця та загарбницькі наміри орендарів.. Наше місто – курорт, і, не може забудовуватись хаотично, ми маємо контролювати цей процес, щоб не допустити виникнення таких хмарочосів як на вулицях: С.Бандери, вул..Роксолани , Сагайдачного, і, це не весь перелік.

До того ж, надійшли зауваження від Трускавецького МВ ГУ ДСНС щодо важливих обставин, які не враховані в проекті – відсутність можливості проїзду пожежних машин до житлових і громадських будинків, та доступу пожежників з авто драбин і автопідйомників у будь-яку квартиру чи приміщення. А також, через відсутність відомостей щодо забезпечення інсоляції житлових квартир багатоквартирного житлового будинку по вул.Бориславська, 36 відносно проектованої забудови.

Це моє перше вето. Не варто робити з цього рішення сенсації та спекулювати на тему . До прикладу, міський голова Львова ветує до 10 рішень сесії. Це не прецедент – я лише скористався своїм правом, як міський голова для захисту інтересів трускавчан».

Залишити відповідь

Перейти до вмісту