Міський голова Трускавця Андрій Кульчинський вручив подяку семикласникові СЗШ №1 м. Трускавця Романові Дурноті за його благородний вчинок. Нагадаємо, що нещодавно учень під час екскурсії знайшов банківську картку та велику суму грошей. Він не приховав знахідку, а повідомив вчителя, і власниця загубленого отримала свої гроші та картку. Окрім подяки Андрій Кульчинський вручив чесному хлопцеві дрон (квадрокоптер).

 Аналогічний подарунок (дрон) отримала й семикласниця НВК «СЗШ №2-гімназія» м. Трускавця Андріана Дзюбайло, котра в березні цього року знайшла біля свого будинку чоловічу сумочку зі 150 тисяч гривень та віддала її власникові.

 «Діти мають розуміти, що їхні добрі вчинки обов’язково будуть винагороджені. Подяка – це добре, а якийсь матеріальний подарунок – ще краще, адже він стимулює дітей до усвідомлення, що добрі справи обов’язково повернуться сторицею і що добро врятує світ. Я гордий за наш Трускавець, що в ньому є такі діти, котрі не спокусилися на великі суми грошей, а проявили чесність та порядність. І я щиро вдячний їхнім батькам за те, що вони гарно виховують своїх дітей», – зазначив міський голова Андрій Кульчинський.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту