9 березня відбулось засідання сесії Трускавецької міської ради.   

Депутати прийняли ряд важливих для міста рішень. Зокрема, підтримали міські програми соціальної підтримки мешканців. Також, були внесені зміни до міської Програми фінансової підтримки ОСББ, Програми співфінансування поточних ремонтів багатоквартирних будинків, Програми фінансування робіт пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автошляхів Трускавця.

Як зазначив Сергій Максимич, начальник управління ЖКГ, усі Програми ЖКГ виносяться на розгляд сесії разом із вказаними сумами фінансування відповідно до бюджетних запитів від управлінь, комунальних підприємств, голів ОСББ, депутатів. Проте слід розуміти, що програма – це, наразі, намір, а все, що стосується виділення конкретних коштів та перелік об’єктів, які будуть профінансовані першочергово, вирішуватиметься на депутатських комісіях з ЖКГ та бюджетній.

На сесії, також, затвердили Програму придбання обладнання для реалізації програми «Безпечне місто». На всі роботи планується виділити 185 тисяч гривень, зокрема, на придбання додаткової відеокамери для реєстрації автомобілів на в’їзді в місто та на обслуговування існуючого обладнання. 

Залишити відповідь