Для керівників ЗЗСО та вчителів Трускавецької та Меденицької ТГ, які викладають предмети природничої, мовно-літературної, математичної та історичної галузей у 5-6 класах НУШ, листопад виявився напрочуд насиченим та продуктивним. Керівники та  вчителі мали можливість прослухати курс «Впровадження реформи НУШ у 5 – 6-х класах закладів загальної середньої освіти».

Мета курсу: підготовка вчителів закладів загальної середньої освіти, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти в умовах “Нової української школи” у 2023-2024 навчальному році у листопаді-грудні 2023 року проводиться підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.

Керівники та вчителі обговорили такі важливі питання, зокрема, Професійний стандарт вчителя, Державний стандарт базової середньої освіти,планування та організацію навчальної діяльності, структуру уроку НУШ,оцінювання знань і вмінь учасників освітнього процесу.

Педагоги ділилися досвідом з використання сучасних підходіві практик у роботі з учнями. Навчання проходило у невимушеній, доброзичливій атмосфері довіри та спілкування.

Цей курс покликаний сприяти професійному зростанню вчителів та якісному впровадженню освітніх реформ у 5-6 класах НУШ. Модераторами зустрічей були: заступниця директора НВК «СЗШ№2-гімназія»  Іванна Дідошак та педагоги-тренери, вчителька географії НВК «СЗШ№2-гімназія»  Галина Ключник, вчитель математики НВК «СЗШ№2-гімназія» Михайло Бакан, вчитель історії НВК «СЗШ№2-гімназія» Петро Пасічник, вчителька української мови та літератури СЗШ№3 Ірина Хованець.

Перейти до вмісту