На засіданні 15-ї сесії Трускавецької міської ради депутати підтримали проект рішення про зміни до показників бюджету м.Трускавця на 2016 рік. Окрім згаданих 12 мільйонів, в бюджеті збільшиться фінансування медицини та освіти в розрізі субвенцій на зоробітні плати. 7 мільйонів 700 тисяч гривень закладається на капремонти доріг. 

Як зазначив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, у спецфонді бюджету передбачені кошти на виготовлення і встановлення дитячих і спортивних майданчиків – це 200 тисяч гривень. Також в місті побудують котельню для обігріву Школи Мистецтв та кількох прилеглих будинків на вулиці Річки, – на це виділили 650 тисяч гривень.  

 

 

 

Також 81 тисячу гривень виділили на виготовлення проектно-кошторисної документації для участі в проектах (Європейських ) по реконструкції Музею Біласа. Це дасть можливість на збереження, розвиток, реконструкцію та реставрацію цієї пам’ятки історії та культури.
Депутати затвердили проекти про виконання Програм соціально-економічного та культурного розвитку міста; проект про заяву щодо надання в оренду та встановлення орендної плати приміщень Лікарні. А також прийняли рішення щодо затвердження Статуту Інформаційно-курортного центру в новій редакції. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту