Десятикласники першої школи взяли участь у вікторині «Молодь і закон»

У центральній міській бібліотеці була проведена вікторина «Молодь і закон», для учнів 10 класу ЗСШ № 1. Провідний бібліотекар юнацької кафедри Олександра Пфайфер розповіла про те, що на сьогодні проблема правопорушень неповнолітніх є і залишається однією з гострих проблем українського суспільства. Юрист бюро правової допомоги Мар`яна Шуляк продемонструвала фільм про правопорушення і запропонувала ситуації для обговорення. Найбільшу зацікавленість у молоді викликали завдання, в яких потрібно було проявити кмітливість у розв`язуванні кримінальних ситуацій.

В рамках заходу була організована книжкова виставка «Відповідальність неповнолітніх», яка інформувала про світ правових відносин. На завершення заходу кожен учень отримав буклет «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник».

Отже, від народження всі люди мають певні права, які гарантовані Конституцією і захищаються державою. Їх потрібно знати й реалізовувати, але пам`ятати, що поводитись слід так, щоб своєю поведінкою не порушувати прав іншої людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *