25 січня 2018 року Трускавецькою міською радою прийняте рішення за №790 «Про надання щомісячної грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг деяким категоріям громадян м. Трускавець на 2018 рік», яким передбачено надання матеріальних допомог мешканцям Трускавця, яким виключно на міському рівні встановлено додаткові соціальні гарантії. Зокрема право на отримання грошової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг за рахунок коштів міського бюджету мають учасники бойових дій УПА, бійці-добровольці АТО, вдови (вдівці) політичних в’язнів-жертв політичних репресій та ветеранів УПА, реабілітовані за ст..3 Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні», потерпілі від політичних репресій, громадяни міста, які нагороджені відзнакою «За заслуги перед містом» та яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Трускавця».

У попередніх роках майже всі цим категоріям мешканців Трускавця надавались пільги на житлово-комунальні послуги. Однак головний мінус полягав в тому, що грошима забезпечувались не громадяни, а підприємства, які надавали громадянам послуги, за які потім отримували компенсацію. Більш ефективний підхід – виділяти гроші власне пільговику, а вже він їх може витрачати самостійно на ті послуги, якими він скористався в межах тієї суми, яку визначено.

Для отримання грошових компенсацій цим мешканцям Трускавця необхідно звернутись в управління праці та соціального населення за адресою м.Трускавець, вул.. Бориславська 1, каб №13. За додатковою інформацією можна звертатись за тел. 68266.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту