Передсвяткове дійство розпочнеться у центрі міста на майданчику біля Трускавецької міської ради. Учасники фестивалю відкриють святкування урочистою ходою та подарують справжнє свято інструментальної музики. Початок 17 червня о 16:00 на вулиці Бориславській, 2.

Відтак фестиваль «Яскрава Симфонія Прикарпаття» продовжиться о 18:30 на Майдані Незалежності. 18 червня конкурсна програма фестивалю оркестрів в ПК Шевченка з 10:00, а о 17:00 на бульварі Шевченка біля тц «Куб» – концерт фестивалю оркестрів. У неділю 19 червня о 15:00 – завершальний гала-концерт фестивалю оркестрів «Яскрава Симфонія Прикарпаття.

До Трускавця на фестиваль у святкову пору завітають 8 оркестрів та ансамблів – переможців всеукраїнських та міжнародних  конкурсів інструментального жанру. Колективи приїхали із різних куточків України: представлена Київська, Харківська, Одеська, Закарпатська, Львівська області.

            Впродовж трьох фестивальних днів колективи не лише подарують свою музичну майстерність жителям та гостям міста під час благодійних концертів у санаторіях та на головній площі Трускавця, а й позмагаються між собою за звання найкращого. Оцінювати віртуозів будуть відомі диригенти та заслужені діячі мистецтв України зі Львова, Києва, Дрогобича. На заключному Гала-концерті, що відбудеться 19 червня на центральній площі міста, оголосять найкращий колектив, який отримає почесну нагороду – Гран-Прі Фестивалю.

Проект фестивалю реалізовують ГО «Яскрава Країна» за підтримки відділу культури Трускавецької міської ради.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту