9 березня фахівці відділів «Трускавецьке бюро правової допомоги» та «Дрогобицьке бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Галина Кітраль та Христина Лютик в присутності сільського голови с.Почаєвичі Володимира Яріша, секретаря сільської ради Лілїї Антоняк провели спільний виїзний прийом громадян.

                Крім того, Галина Кітраль провела інформаційну сесію для працівників Почаєвицької сільської ради на тему: «Стандарти якості надання громадянам безоплатної первинної правової допомоги», зокрема, звернула увагу на особливості законодавчого регулювання надання безоплатної первинної правової допомоги органами місцевого самоврядування, основні принципи та цінності, на яких ґрунтується надання такої правової допомоги, а також строки її надання. Також роз’яснила порядок виготовлення ключів для заповнення електронних декларацій.

Христина Лютик розповіла усім присутнім про соціальні реформи уряду України, порядок добровільного об’єднання територіальних громад та формування спроможних територіальних громад відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

 Зауважимо, що у бюро правової допомоги відвідувачі також зможуть скористатися  послугою – доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України.  Адреса бюро правової допомоги, до якого можна звернутися за отриманням юридичної консультації: м.Дрогобич, вул. Л. Українки, 70;                           м. Борислав, вул. Міцкевича, 64;  м.Трускавець, вул. Данилишиних, 62. Прийом громадян проводиться з 8.00 до 17.00 год. (крім вихідних та святкових днів).

Інформація надана «Трускавецьким бюро правової допомоги»

Залишити відповідь