Ласкаво просимо, святий Миколаю! Свято Миколая трьома мовами (українською, німецькою та англійською) відбулося сьогодні, 6 грудня, в Модрицькій школі.

Миколай завітав до модрицьких дітей в прекрасну оновлену актову залу, якою не застидалася б і будь-яка європейська столиця. Чудове світле приміщення – це результат прекрасної взаємодії міської влади Трускавця, адміністрації школи та батьків. За міські кошти були закуплені матеріали для ремонту, а батьки оплатили сам ремонт та ще й купили нові жалюзі.

А ще один подарунок для Модрицької школи – це звукова апаратура (колонки, мікшери та інше обладнання), яку до школи завезли буквально вчора.

Ну а як без солодких подарунків? Для всіх модрицьких учнів приїхали подарунки аж з далекої територіально, але близької духом Німеччини – з міста-партнера Трускавця Ватлінґену.

Щиро дякуємо бургомістру Ватлінґену пані Клаудії Зоммер та всій громаді Ватлінґену за ці солодкі дарунки!

Також дякуємо нашому польському місту-партнеру Лімановій, а особливо нашому другу, Почесному громадянину Трускавця Пьотрові Мусялу, що доставили ці подарунки до Трускавця, чекаючи декілька годин на польсько-українському кордоні з вини українських митників.

Щира-щира подяка та низький уклін вам, наші німецькі та польські друзі!

Свято Миколая в Модрицькій школі – це молитва, пісні, танці, вірші, жарти і подяка ЗСУ за те, що боронить державу та тримає мирне небо над Україною. Впродовж уроку (45 хвилин) виступили учні 7 класу та молодших класів Модрицького ЗЗСО І-ІІІ ступеня. Святкового настрою додавали маленькі «санти» в червоних, синіх та жовтих шапочках, веселили зовсім не злобні чортенята, упоминали їх ангелята, але найголовнішим та найбажанішим все ж був Святий Миколай, котрий дивився на присутніх із ікони на стіні та потім об`явився в реальній постаті.

Усіх присутніх привітали зі святом Миколая та з прийдешніми Різдвяно-Новорічними святами міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, заступник міського голови, староста села Модричі Мирон Флюнт та директорка Модрицької школи Лілія Гринаш.

Фоторепортаж можна переглянути тут.

Перейти до вмісту