У зв’язку із не надто оптимістичною ситуацією у районах до Зелених свят керівництво Львівщини планує повторно здійснити об’їзд районів області. Окрім того, уже від сьогодні рейдові групи у складі представників департаментів екології та природних ресурсів і розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА, а також екологічної інспекції перевірятимуть дотримання благоустрою, чистоти та ремонту в районах Львівської області, – повідомляє прес-служба ЛОДА. 

В Обласній державній адміністрації зазначають, що найбільше скарг щодо незадовільного стану узбіч доріг та зупинок міського транспорту висловили представникам Радехівського та Пустомитівського районів. Незадовільний є стан із наявністю стихійних сміттєзвалищ та засмічення узбіч у Пустомитівському районі та містах Дрогобич і Стебник. Що ж до стану об’єктів громадського простору, зокрема дитячих майданчиків, огорож та фасадів, критичною є ситуація на Золочівщині.

Відтак, під час об’їздів особливу увагу приділятимуть не лише сміттєзвалищам, але й об’єктам громадського простору, зокрема облаштуванню дитячих майданчиків

Залишити відповідь