Депутати постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва, інженерних комунікацій, екології розглядали проекти рішень, які подаються на сесію міськради.

– Про невідкладні заходи щодо ліквідації стихійної торгівлі та заборону здійснення вуличної торгівлі у курортному парку на бульварі Торосевича.

– Заслухали інформацію про фінансово-господарську діяльність ТзОВ «Трускавецький водоканал». Віктор Марченко – генеральний директор ТзОВ «Трускавецький водоканал» розповів про основні показники водоканалу. У депутатів виникли запитання щодо ремонтів мереж та витоків води. Окремо торкнулись питання фінансування водоканалу за програмами, зокрема, закупівель: вимірювального пристрою – панаметріксу та засувок, облаштування огорожі питного озера. Інформацію про зроблену роботу згідно з програмами фінансування Віктор Марченко зобов’язався підготувати окремо.

В рамках засідання комісії, Віктор Марченко відповів на запитання журналістів та присутніх депутатів. В результаті обговорення, комісія прийняла звіт керівника Трускавецького водоканалу до уваги.

Слід зазначити, що постійні депутатські комісії відкриті для відвідування, в рамках регламенту.

              

Залишити відповідь

Перейти до вмісту