В ніч з неділі на понеділок 7 серпня у селі Верхні Гаї в автомобільній аварії загинули двоє чоловіків, одна жінка – травмована. Як вдалось з’ясувати, це були музиканти, які повертались з весілля додому в Трускавець.

Авто вдарилось у дерево, внаслідок чого розбилось вщент, водієві, якиму було 51 рік та пасажирові врятуватись не вдалось. Жінкау у шоковому стані та з чисельними травмами доправили до лікарні.

На подію виїхав підрозділ Трускавецького відділу ГУ ДСНС.

Як розповів Володимир Гординський, підполковник служби цивільного захисту Трускавецького відділу ГУ ДСНС, автівка була заставлена аудіо апаратурою, і цей факт додатково  ускладнював евакуацію людей з пастки. Рятівникам довелось розрізати авто, а потім витягнути тіла. Задяки оперативним діям Трускавецького підрозділу постраждалих було звільнено за 20 хвилин. 

«Якби не обладнання нещодавно закуплене завдяки міській програмі фінансування, рятувальникам довелось би працювати на місці багато годин. Оскільки внаслідок аварії тіло водія від сильного удару затиснуло всередині машини, рятувальники за допомогою спеціального обладнання розрізали автомобіль та деблокували загиблих чоловіків», – зазначив Володимир Гординський. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту