21 лютого 2024 р. у Трускавці, в ігровому залі НВК “СЗШ2-гімназія”, в рамках ІІ етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» проводились змагання з баскетболу серед юнаків 8-9 класів. Змагання проводяться міським відділом освіти за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради. Головний суддя змагань Олег Шаранюк, вчитель фізичної культури НВК “СЗШ2-гімназія”.

Переможцем територіального етапу Змагань з баскетболу стала  команда НВК “СЗШ2-гімназія”, друге місце посіла команда ЗЗСО№ 3, третіми стала команда Доброгостівського ЗЗСО І – ІІІ ст. ім. І.Боберського. Команди були нагороджені медалями та кубками. Нагородження проводив Роман КОВАЛЬ, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту ТМР.

Переможець буде представляти Трускавецьку ТГ на ІІІ етапі районних змагань «Пліч-опліч», які плануються у квітні-травні 2024 року. Після районного етапу, у травні-червні ц.р.  ще будуть проводитись обласний та всеукраїнський етапи.                    

Дякуємо Богу та ЗСУ за змогу займатись активною руховою діяльністю, змагатись та вдосконалювати свою спортивну майстерність!

Перейти до вмісту