25 лютого місті Щирці  проводився  ІХ дитячо-юнацькоий турнірі з вільної боротьби «Щирецький килим» пам’яті героїв Небесної Сотні та захисників вітчизни.  У змаганнях брали участь 220 юних борців  з 18 команд Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської областей України та Словенії.  

Срібні медалі та ІІ місця у вагових категоріях 59 та 42 кг. вибороли вихованці відділення вільної боротьби Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Бурлаков Олександр та Кривень Олександр, а Кирчей Назар у ваговій категорії ( 32 кг.) виборов ІІІ  місце ( тренер ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» – Семен Гардій).

    Також 23-26 лютого 2017 р. у м. Тернопіль команда плавців дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» брала участь у відкритому чемпіонаті Тернопільської області з плавання серед юнаків.

 Разом з командою Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» змагались юні плавці з Тернополя (КДЮСШ №1 та КДЮСШ №2), Луцька ( СДЮШОР ), Хмельницького (ОЦФВУМ) та Києва (ПрАТ «Наука-Спорт» та ДЮСШ «Аквалідер»). Бронзовими призерами змагань  стали вихованці відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Допілка Сергій (50м та 100м брас), Кулинич Микола (50м н/с ), Вітєбський Артур (100м  в/с),Білан Божена (100м бат.) та Манюк Олена (100м  н/с), та Жгута Олександра відзначена грамотою «Наймолодший учасник змагань», як єдиний учасник 2009 року народження.

Інформація заступника директора ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»з навчально-виховної роботи Ігора Гургули.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту