24 вересня в Трускавецькому танцювальному залі «Шайба» ПК ім.Т.Шевченка відбулась матчева зустріч з боксу «Схід і Захід разом».

Свої команди представили  старший тренер Львівської обл., заслужений тренер Українм,майстер спорту Роман Семенишин та  тренер Донецькоі обл. Ярослав Подмастерчик.

Формат бою: 3 раунди по 3 хвилини

В рамках зустрічі відбулось п’ять поєдинків:

  1. Назар Куротчин (майстер спорту, Львів) переміг Ростислава  Білостоцького (кандидат в майстри спорту, Маріуполь);
  2. Олег Довгун (майстер спорту міжнародного класу, Львів)переміг Дмитро Кругальський (кандидат в майстри спорту, Маріуполь);
  3. Захар Домарацький(майстер спорту, Львів)та Владислав Щетінін(кандидат в майстри спорту, Маріуполь)провели поєдинок в нічию;
  4. Давид Штепа (кандидат в майстри спорту, Маріуполь) нокаутом переміг Юрія Веджака(майстер спорту, Львів);
  5. Андрій Приходько (майстер спорту, представник збірної України з боксу, Маріуполь)отримав перемогу у поєдинку з  СуреномМгламяном (кандидат в майстри спорту, Львів)

Почесні гості  зустрічі –  Дмитро Рибалко (бронзовий призер Чемпіонату Європи, чемпіон України) та Олександр Гуров (Чемпіон Європи 2005 р., дворазовий претендент на титул чемпіона світу)

Тож, зустріч завершилась дружною нічиєю.

Головним суддею  поєдинків виступив Петро Яцик, суддя міжнародної категорії AIBA.

Організатор  зустрічі – Львівська обласна Федирація Боксу ( Президент Богдан Бурда) , за сприяння Трускавецької міської ради та бізнесменів Трускавця.

Залишити відповідь