Трускавець приваблює туристів природою, чистим повітрям, можливістю відпочинку для всієї сім’ї

Компанія Booking.com відома, як   лідер  у галузі онлайн-туризму та супутніх послуг, виділяє 3 причини для подорожі до Трускавця – це природа, відпочинок для всієї сім’ї і чисте повітря. Відповідні онлайн опитування проводяться на сайті компанії регулярно.

        На разі, у Трускавці переважають вітчизняні відпочивальники. Однак за останні кілька місяців все більший інтерес до міста-курорту зростає й у іноземних туристів.

За оперативними даними моніторингу кількості відпочивальників, який проводить відділ планування та інвестицій Трускавецької міської ради, у червні 2016 року на курорті оздоровлено 13162 особи. У порівняння з травнем 2016 року кількість відпочивальників у червні 2016 року збільшилась на 1728 осіб.

     У червні цього року місто відвідало 2034 особи іноземців, а це на 547 осіб, більше ніж у травні. У порівнянні з червнем минулого року теж спостерігається позитивна динаміка та збільшення кількості іноземців на 779 осіб, або на 62,1%. А це, власне, є свідченням того, що  Трускавець не лише повертає свою привабливість, а й розвивається як Європейський курорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *