Нещодавно сесією Трускавецької міської ради робота перевізників визнана незадовільною. Було прийняте рішення про оголошення конкурсу конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Трускавець. То ж невдовзі місце недобросовісних підприємців мали зайняти інші фірми. Однак Трускавецькі діючі перевізники, а це ТзОВ «Інтертранстур» та МПП «Вітязь» звернулись до Андрія 
Кульчинського – міського голови з проханням надати їм можливість продовжити працювати. Взамін керівники підприємств обіцяли переглянути свою роботу, покращити стан авто, дотримуватись графіка та возити пільговиків згідно вимог закону.
«Підприємці звернулись з проханням надати їм ще один шанс. В цій ситуації ми їм не відмовили. Але ми контролюватимемо виконання кожної умови. На цьому етапі я закликаю також громаду та працівників ЗМІ, долучатись і спостерігати за роботою перевізників наступні 30 днів. Дайте про це оголошення по радіо і в соцмережах. Вибір робитиме громада, – якщо люди задоволені працюємо далі, якщо незадоволені то змінюємо перевізників» наголосив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, та додав, що працювати у цій сфері послуг бажаючих багато, фактично вже створюється черга.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту