З метою виконання вимог Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» щодо забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей у зв’язку із збільшенням кількості пожеж в Україні та росту загибелі людей на них протягом квітня – травня місяців поточного року працівниками Трускавецького МВ ГУ ДСНС України у Львівській області будуть проведені на території міста Трускавець позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей (кінотеатрів, торговельних центрів, шкіл, садочків, відпочинкових та лікувальних санаторіїв тощо).

Результати перевірок будуть розглянуті на міській комісії з питань ТЕБ та НС із заслуховуванням керівників об’єктів з масовим перебуванням людей.

Трускавецький міський відділ ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з сектором з питань цивільного захисту населення Трускавецької міської ради нагадує керівникам підприємств, установ та організацій (незалежно від форми власності) м. Трускавця з масовим перебуванням людей вжити всіх дієвих заходів щодо забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки підпорядкованих закладів.

Як повідомили у Трускавецькому МВ ГУ ДСНС першочергово перевірятимуть великі магазини та торгові центри.

Зокрема, до МНСників вже звернулось керівництво ТЦ «ТКС», з проханням провести перевірку їхнього приміщення першочергово.

Результати перевірки розглянуть на міській комісії з питань ТЕБ та НС із заслуховуванням керівників об’єктів з масовим перебуванням людей.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту