До Всесвітнього дня туризму, у Трускавці відбулась презентація документального фільму про курорт. Стрічка містить надзвичайно багато унікальних кадрів історичної хронічки. Також героями фільму про Трускавець стали його мешканці, люди, які працюють у сферах медицини, культури та історії. Зйомки відбувались впродовж року і багато вихідного матеріалу автори не використали, й зізнаються, що кадрів вистачить ще не на один фільм. 

Як розповіла  Олена Васильківська, автор і режисер, фільм перекладений  англійською та польською мовами, а отже стрічку можна презентувати за кордоном та використовувати для промоції курорту.

Також на святі з нагоди Дня туризму, Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця, відзначив працівників міськради та мешканців міста, які своєю роботою невтомно популяризують курорт. Він подякував за гарну роботу та наголосив, що промоція Трускавця це спільна праця, яка веде до  успіху і впливає на кожного хто тут живе.  

Крім того, свою фото-книгу “190-років курорту Трускавець” представив Олег Бачинський, фотограф. Альбом складається з найяскравіших кадрів зі святкування 190-річчя курорту Трускавець. Книгу передали до музею Історії Міста, а відтак кожен трускавчанин чи гість курорту зможе її переглянути, і, можливо, знайти на світлинах себе.  

Більше фото 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту