На цьому на понеділковій нараді наголосив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця. Та запросив усіх керівників-розпорядників бюджетних коштів до кінця тижня подати конкретні пропозиції.

Як зазначається на офіційній сторінці Міністерства регіонального розвитку, кошти державного фонду регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних  програм та проектів регіонального розвитку (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків.

Як повідомляє Міністерство у вересні вже відбувся онлайн семінар з членами регіональних комісій з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. У конкурсному відборі беруть участь підготовлені в установленому законодавством порядку місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування інвестиційні програми (проекти).

Зазначимо, що цього року Трускавець реалізовує два великі проекти за рахунок коштів ДФРР. Це реконструкція поліклінічного корпусу Міської лікарні – 4737.48 тисяч гривень та створення у першої Урбан-бібліотеки – 980 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту