Юні трускавецькі тенісистки серед найкращих в Україні!

25 вересня – 02 жовтня 2016 р. у м. Буча (Київська обл.) вихованка відділення тенісу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Микитн Яна брала участь у підсумковому Всеукраїнському юнацькому турнір з тенісу «Мастерс 2016» ( категорія «А»). Всього восьмеро найкращих тенісистів серед дівчат до 12 років   ( за рейтингом Федерації тенісу України ) боролись за першість у цьому престижному турнірі.   

       У своїй підгрупі за вихід у півфінал Яна Микитин поступилась Лопатін Анастасії (м. Київ), а в боротьбі за  5 місце отримала перемогу над Черняєвою Аліною (м. Дніпро ) та Шульженко Станіславою ( м. Харків ). Слід зауважити, що перед цими змаганнями Микитин Яна разом з іншими вихованцями ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» з 19 по 24 вересня 2016 р у м. Львові змагалась на Відкритому Кубку Львівської області  з тенісу виборовши перше місце у парному розряді та друге місце в одиночному розряді.

      У ці ж терміни з 19 по 22 вересня 2016 р у м. Ужгород  на ВЮТ з тенісу  до 14 років  «Пам’яті тенісних зірок Закарпаття»  вихованка ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Карпяк Вікторія разом з  Маслей Мар’яною  ( м. Мукачево)  виборола перемогу у парному розряді, а в особистому заліку завоювала бронзову медаль.

Заступник директора ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»

з навчально-виховної роботи                                                                                           Ігор Гургула

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *