16 березня 2016 року … Цей день був напрочуд світлим сонячним і водночас тривожним для учнів СЗШ №3. Так швидко і хвилююче билися дитячі серця. Саме в цей день учні школи вшановували пам’ять колишнього випускника школи, випускника Львівської академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного Шіхта Андрія. Здавалося, що душі усіх: юних і зрілих захисників України злетілися на площу перед школою. 
Під звуки пісні «Плине кача» злетіла траурна накидка з червоними маками. І на усіх присутніх глянув юнак: вродливий, серйозний з добрими очима, в яких була твердість духу, незламність волі.

Багато було сказано про Андрія хороших слів Галиною Умновою – директором школи, класним керівником Лесею Кравчук, Олегом Полуторенком – представником Львівського військового комісаріату та Андрієм Кульчинським – міським головою, і звичайно, однокласниками -тими, хто найкраще його знав.

Також лунали слова безмежної подяки йому , Шіхту Андрію , тисячам таких же юних і дорослих чоловіків, які ціною власного життя зупинили ворога в 2014 році та продовжують захищати рідну землю і сьогодні.

Залишити відповідь