18 травня відбувся творчий звіт Будинку учнівської творчості м.Трускавець під назвою «Весна у маминих обіймах», який був приурочений до Дня матері та Дня вишиванки.

Першим перед присутніми виступив  директор Будинку учнівської творчості Олег Бачинський. Він привітав усіх зі святами й розпочав захід підсумковою презентацією про роботу та здобутки викладачів і вихованців БУТу. 

Гостями свята були: міський голова Андрій Кульчинський, секретар Трускавецької міської ради Наталя Пономаренко, які виступили зі словами привітання і побажаннями подальших творчих успіхів, та головний спеціаліст з виховної роботи з позашкільної освіти Олександра Дирко.

Андрій Кульчинський  разом із  Наталією Пономаренко відзначили переможців та учасників регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, змагань та фестивалів  Грамотами. Після чого діти та їхні дорослі наставники провели яскравий концерт.

В концертній програмі взяли участь вихованці Будинку учнівської творчості: Віктор Мінчак, Марія Петришин – «Вокально-естрадний» гурток (керівник Оксана Петришин); учасники гуртка «Школа раннього розвитку» (керівник Алла Магур); Анна Бродкевич, Мілана Сисин та Степан Бічер – циркова студія «Каскад» (керівник Микола Добровольський);  дует Софія та Соломія Ямелинець, Вікторія Івасівка – «Школа вокалу «Хвиля» (керівник Роксолана Мартинюк); Адріана та Валентина Янів, Ірина Летнянка, Анатолій Пономаренко, Софія Салань, Вікторія Морозова, Злата Шаповалова – «Сценічна мова» (керівник Галина Бучкович); Осташевська Ніколь, Галич Аріна, Галич Оксана – «Паперопластика» (керівник Любов Гривняк), хореографічний колектив «Перлина», гурток «Естрадно-спортивного танцю» (керівник Наталія Білінська); хореографічний гурток «Барви» (керівник Іванна Попадинець). Програма була цікава, різноманітна. Глядачі щедро нагородили оплесками юних виконавців. Також упродовж заходу в залі експонувалася виставка творчих робіт гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва: «Бісеронизання» і «Художнє в’язання» – керівник Тетяна Осійчук; «Лялькарі» і «Паперопластика» – керівник Любов Гривняк; «Образотворче мистецтво» – керівник Христина Мінчак.

Директор Будинку учнівської творчості Олег Бачинський та заступник директора з навчально-виховної роботи Любов Гривняк вручили Грамоти вихованцям за перемоги та участі в конкурсах, ініціативність, старанність, творчий підхід до виконання завдань, сумлінну і творчу діяльність у гуртку. За активну участь у навчально-виховному процесі та належне виховання дитини були нагороджені батьки вихованців.

Талановиті діти вразили дорослих цікавими виступами, подарували цінні миті щастя, які залишаться в серцях на довго.

Свято вдалося! Тож, нехай всі життєві сходинки юним зіркам даються легко, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці! І нехай щороку поповнюється наш Будинок учнівської творчості новими талантами, збагачується і розширюється наша дружня, творча родина!

Підготували та провели святкове дійство завідувач організаційно-масовим відділом Галина Бучкович та культорганізатор Михайло Стародуб.

Фото: Олег Бачинський

Перейти до вмісту