Вихованці ДЮСК «Спортовець» увійшли до резерву національної збірної України з морських багатоборств

Акватлон, як складова морських багатоборств, передбачає змагання з плавання та бігу. Саме таке поєднання циклічних видів спорту потребує від спортсменів хорошої фізичної підготовки та наполегливих тренувань під керівництвом досвідчених та кваліфікованих тренерів.

З 23 по 25 листопада 2017 р. у м. Івано-Франківськ проводився чемпіонат України з морських багатоборств та акватлону( юнакаи і дівчата старшої вікової групи)  Організатори змагань – Міністерство молоді і спорту та Всеукраїнська федерація морських багатоборств України.

За результатами виступу до складу резерву національної збірної України з морських багатоборств увійшли вихованці відділення плавання Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» Манюк Олена та

Кулинич Микола. ( тренери ДЮСК – Жгута Андрій, Смеречинський Богдан ).

Паралельно з чемпіонатом України у м. Івано-Франківськ проводився відкритий чемпіонат Івано-Франківської області з морських багатоборств та акватлону(юнакаи і дівчата молодшоївікової групи) на якому також відзначились Трускавчани – Вітєбський Артур виборов ІІ місце, а Міцьо Наталя – ІІІ місце.

26 листопада 2017 року  у м. Миколаїв ( Львівська обл.)відбувся обласний турнір з плавання пам’яті Романишина Михайла Васильовичата з нагоди 30-річчя відкриття басейну СОК «Ювілейний»(юнаки, дівчата 2005 р.н. і мол.).

У змаганнях взяли участь юні плавці з Червонограду, Львова, Дрогобича, Стрия та Трускавця.

Призерами обласного турніру з плавання стали вихованці ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Кулинич Микола – І місце 50 на спині (н/с)  та 50 вільний стиль (в/с);Міцьо Наталя – І м. 50 в/с, ІІІ м.50 н/с;Вітєбський Артур – ІІ м. 50 в/с, ІІІ м. 50 н/с ; Юристовська Христина         – ІІ м. 50 н/с.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *