Як з’ясувалось на засіданні,  ідея створення логотипу вже виникала у 2011 році, були й певні напрацювання в цьому напрямку. Проте, розроблена емблема стала власністю юридичної особи, а не міста.

Виконавчий комітет розглянув та ухвалив положення конкурсу на кращу ідею логотипу міста Трускавець, що оголосило управління розвитку міста. Ознайомитись з положенням можна на сайті Трускавецької міської ради. Проекти ж можна надсилати на електронну скриньку начальника  управління розвитку міста Трускавецької міської ради Наталії Скибак  [email protected] до 1 березня 2017 року (тел. 5 42 87).

Також на виконкомі були прийняті рішення про зарахування на квартирний облік трускавчан: Романа Булиги, Івана Юркевича, Анатолія Селецького; Ухвалили рішення про проведення реконструкції вуличного освітлення біля БОЛ №1; присвоїли адреси об’єктам нерухомості по вул.Річки (житлова нерухомість), Стебницькій(нежитлова нерухомість).

Право складати адміністративні протоколи у випадку, коли є самозахоплення споруд на прибудинковій території та завданна шкода майну надали головам ОСББ . Складені адміністративні протоколи розглядатимуться на відповідній комісії, згідно її заключення нараховуватиметься штраф. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту