ПРОЄКТ

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

(___________сесія сьомого демократичного скликання)

 

Р І Ш Е Н Н Я Від 2019 року                   

 

Про затвердження Порядку розміщення

на території міста Трускавця пересувних

тимчасових споруд для провадження

підприємницької діяльності

 

           Керуючись Конституцією України, Податковим кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства регіонального розвиту, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.11.2011 за №1330/20068, з метою забезпечення відкритості та прозорості процедури визначення орендарів конструктивних елементів благоустрою для розміщення пересувних тимчасових споруд, розвитку конкуренції, обмеження монополізму, залучення найширшого кола учасників, незалежно від форм власності до формування високоякісного естетичного міського середовища та отримання максимального доходу через передачу в оренду конструктивних елементів благоустрою, міська рада

                                                      

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити Порядок розміщення на території міста Трускавця пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (додаток № 1).
  2. Затвердити Договір на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди для розміщення пересувних тимчасових споруд у м. Трускавці (додаток № 2).
  3. Відділу інформаційної політики та зв’язків з громадськістю (п. Л. Боднар) оприлюднити це рішення на сайті Трускавецької міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (п. А.Остапчук).

Міський голова                                                             А. Кульчинський

Перейти до вмісту