clip_image002.jpg

УКРАЇНА

 

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

М І С Ь К И Й   Г О Л О В А

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від 22 жовтня 2019 р.                   № 407 – р

 

Про підготовку звіту щодо здійснення заходів державної регуляторної політики протягом 2019 року та формування плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою підготовки звіту щодо здійснення заходів державної регуляторної політики протягом 2019 року та формування плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік:

  1. Начальникам управлінь та відділів міської ради, керівникам комунальних підприємств:

1.1. провести роботу щодо підготовки та подання звітів щодо здійснення заходів державної регуляторної політики протягом 2019 року в планово-економічний відділ управління розвитку міста в термін до 15 січня 2020 року (додаток 1);

1.2. провести роботу щодо підготовки та подання плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік у планово-економічний відділ управління розвитку міста в термін до 11 листопада 2019 року (додаток 2).

Кожен проект регуляторного акта повинен пройти експертизу в Державній регуляторній службі України для отримання пропозицій щодо удосконалення проекту відповідно до принципів державної регуляторної політики.

  1. Планово-економічному відділу управління розвитку міста (М.Заверюха) опрацювати і узагальнити подані матеріали та подати звіт щодо здійснення заходів державної регуляторної політики протягом 2019 року в Львівську ОДА у відведені терміни, та план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік в місячний термін для розгляду на сесії міської ради.
  1. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                          А. Кульчинський

Перейти до вмісту