Віктор Чепинець – художник, живописець. Член Національної спілки художників України. Працює в різних жанрах образотворчості: пейзажі, натюрморти, портрети. Найбільше полюбляє декоративний імпресіонізм. У техніці використовує переважно олійні фарби, але також і акварель.

Пан Віктор зізнається, що до власної техніки йшов тридцять років. У рідному Хусті митець заснував творчу базу «Будинок художника». Власними силами разом з дружиною провів понад 50 благодійних планерів у Синевірській поляні та Пилипці.

Сьогодні його картини зберігаються у приватних колекціях, зокрема в Києві, Дніпрі та інших містах України. В Трускавці художник представив мистецький живописний проект із серії «Гармонія душі». На полотнах зображена природа Закарпаття у різні пори року.

«Техніка намалювання цих картин вражає, – говорить Олена Білас-Березова, директор художнього музею ім.М.Біласа, – за стилем вони не схожі на львівську живописну школу. Це щось зовсім інше, нове. Пану Віктору варто подумати про заснування власної хустської школи».

Відбулась експозиція завдяки співпраці музею з ГО “Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області” та Міжнародним мистецьким об’єднанням Art Media Holding – Civitas LEOPOLIS.

Відкриття виставки приурочили до Міжнародного дня музеїв, який святкують 18 травня. Привітати митця та музейчиків прийшли колеги та друзі обох трускавецьких музеїв. Музичне вітання подарувала Оксана Чіпак.

Трускавецька міська рада приєднується до усіх побажань та бажає художньому музею ім.М.Біласа та музею історії міста-курорту процвітання та багато цікавих мистецьких проектів.

Перейти до вмісту