Сьогодні, 24 жовтня, до Трускавця прибула одна з найвідоміших журналісток Італії Розі Фонтана. Вона провела зустріч з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським та начальницею управління розвитку міста ТМР Наталією Скибак. Розмова стосувалася двосторонніх зв’язків України та Італії, формування позитивного іміджу України в Італії, співпраці між муніципалітетами обидвох країн, налагодження партнерства в туристичній та оздоровчій сферах тощо.

 Міський голова розповів італійській гості про наш курорт, його історію, оздоровчий потенціал, з яких країн приїжджає найбільше гостей на лікування та відпочинок, про промоційні заходи Трускавця в країнах Європи. У свою чергу Розі Фонтана розповіла про свою роботу на ниві популяризації України в Італії, зокрема про донесення правди про Голодомор та теперішню українсько-російську війну, та висловила готовність співпрацювати з владою Трускавця у справі промоції нашого курорту.

 Для італійської журналістки було проведено ознайомчу екскурсію Трускавцем.

– Співпрацювати з відомою італійською журналісткою Розі Фонтана нам порадили в Посольстві України в Італії, – розповідає начальниця управління розвитку міста Наталія Скибак. – Адже протягом останніх 15 років Розі Фонтана зробила для доброго іміджу України в Італії надзвичайно багато. Вона піднімає теми історичної правди та сьогоднішньої ситуації в нашій державі, проводить колосальну роз`яснювальну роботу серед італійців, формує громадську думку. Розі Фонтана є засновницею корпорації «Rosi Fontana Press & Public Relations», займається комунікацією і промоцією заходів в галузі культури та мистецтва. Розі Фонтана є брендовим іменем, добре знаним в найавторитетніших світових газетах та журналах. Тож у мене немає жодних сумнівів, що завдяки їй Італія відкриє для себе курорт Трускавець.

Перейти до вмісту