15 листопада у Трускавці в дитячо-юнацькому спортивному клубі «Спортовець» стартував щорічний Всеукраїнський турнір з плавання «Нафтуся-2019». Цього року турнір є рекордним за кількістю учасників – більше 230 чоловік. В турнірі бере участь 16 команд з Тернополя, Калуша, Дрогобича, Червонограда, Львова, Миколаєва, Винник, Долини, Вінниці, Чернівців, Кривого Рогу, Трускавця. Головний суддя змагань – Андрій Жгута, Президент Львівської обласної федерації з морських багатоборств та акватлону.

 Церемонія відкриття турніру проходила в актовій залі, адже зал басейну не зміг вмістити всіх учасників. Навіть змагання проходитимуть у дві зміни.

 Учасників турніру привітали міський голова Трускавця Андрій Кульчинський та начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту ТМР Роман Коваль. З регламентом змагань ознайомив та перемог побажав директор ДЮСК «Спортовець» Любомир Мацькович. Кожна команда-учасниця отримала солодкий подарунок – торт з написом «Нафтуся-2019».

 «Я вражена від того, як дбають про спорт у Трускавці, як місцева влада підтримує талановиту молодь. Після розмови з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським я зрозуміла, що Трускавець – це не лише світової слави бальнеологічний курорт, але й місто спорту. Хоча я вперше у Вашому місті, але вже закохалася в нього з першого погляду», – каже тренер, представниця команди плавців з Вінниці, проректор навчального закладу спортивно-оздоровчого спрямування Ганна Денисенко.

Перейти до вмісту