04 грудня 2019 року у Трускавці, в плавальному басейні ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», стартував обласний турнір з плавання «Кубок Ліги» – заключний етап серії відкритих дитячих турнірів з плавання «Акваліга Львівщини – 2019». Впродовж року, з грудня 2018 року, вже було проведено п’ять турнірів у Дрогобичі, Сокалі, Миколаєві, Червонограді та Львові.

 У заключному етапі «Акваліги Львівщини – 2019», в Трускавецькому «СПОРТОВЦІ» зібралась рекордна кількість учасників – 190 юних плавців з Винників, Дрогобича, Миколаєва, Нового Роздолу, Золочева, Сокаля, Червонограда. Трускавець представляють вихованці відділення плавання дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ».

 Змагання носять особистий характер і проводяться окремо серед учнів 1, 2, 3 та 4 класів на дистанціях 25 та 50 метрів усіма спортивними способами плавання. Так, ініціатор змагань, – Львівська обласна федерація морських багатоборств та акватлону сприяє залученню учнів початкової школи до занять з плавання і для виявлення талановитих спортсменів.

Перейти до вмісту