17-20 лютого 2020 року у Трускавці в спортивних залах ДЮСК «Спортовець» та готельно-курортного комплексу «Карпати» проводився традиційний Всеукраїнський юнацький турнір з тенісу «Зимовий Трускавець». У змаганнях взяли участь 25 сильніших тенісистів (юнаки до 14 років, дівчата до 18 років) з Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Черкаської, Запорізької, Рівненської, Київської, Львівської областей та м. Києва. Турнір регулярно проводиться у Трускавці з 2003 року.

 За результатами проведених поєдинків переможцями та призерами Всеукраїнського турніру з тенісу «Зимовий Трускавець» стали:

– у парному розряді серед дівчат Микитин Яна (Трускавець) та Ковпак Ольга (Львів) вибороли І місце, а серед юнаків переможці – Калінін Андрій (Київ) та Сокрутенко Даниїл (Донецьк);

– в одиночному розряді серед дівчат до 18 років: Микитин Яна (Трускавець) виборола ІІ місце, уступивши у фінальному поєдинку Чад Каріні (Львів), а Опольська Анастасія (Трускавець) зайняла ІІІ місце;

– серед юнаків до 14 років: 1 м – Сокрутенко Даниїл (Донецьк), 2м – Кукляк Артур (Стрий); 3м – Коваленко Стів (Черкаси).

Усі призери змагань були нагороджені грамотами та медалями Трускавецької міської ради.

Нагородження проводили міський голова м. Трускавець Андрій Кульчинський, головний суддя змагань, суддя національної категорії Анатолій Стасюк, начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль та директор ДЮСК «Спортовець» Любомир Мацькович.

Перейти до вмісту