Зустрічі Атовців з мером міста стають традиційними. В Трускавецькій міській раді вони проходять щомісяця. Тут військові можуть поставити актуальні питання міському голові та керівникам підрозділів, а також дізнатись новини щодо пільг, які їм гарантувала держава.

На першому місці залишаються питання щодо виділення земельних ділянок та житла. У Трускавці вільних земельних ділянок обмаль, однак учасники АТО мають можливість отримати квартири. Було запропоновано звернутись до власників\забудовників нових багатоквартирних житлових будинків з проханням виділити декілька квартир для атовців на благодійній основі.

Начальник управління соціальних служб Віра Ільницька розповіла про пільги учасникам АТО, грошову допомогу, програму реабілітації , яка включає в себе: проведення індивідуальних   і групових занять ,консультації психологів, тренінги, спортивно-оздоровчі,релаксаційні, освітньо-пізнавальні заходи та послуги з фізичного відновлення. Можна пройти професійне навчання чи підвищення кваліфікації ,оздоровитись в санаторно-курортних закладах. Також держава гарантує безплатне та позачергове забезпечення  технічними та іншими засобами реабілітації.

На зустрічі військові висловили подяку керівникам та працівникам соціальних служб міста,які організовували поїздку в Косино та до Львова, й відвідини інших цікавих місць.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту