На Бориславській мало не згорів будинок: трускавецькі рятівники розповіли про надзвичайні ситуації за тиждень

Цієї середи на вулиці Бориславській, 24 Трускавецькі рятівники ліквідовували пожежу. Про це на понеділковій нараді повідомив Володимир Гординський, підполковник служби цивільного захисту трускавецького відділення ДС надзвичайних ситуацій. У будинку замерз водопровід, і мешканці почали гріти її пальниками, що привело до загорання між 2 та 3 -тім поверхом. «Добре що це був білий день, люди були на місці і побачили задимлення, яке вже виходило з будинку. Відтак мешканці зателефонували нам. На місце виїхали два відділення, загорання погасили, розібрали стіну», – розповів Володимир Гординський. За його словами, ділянка будинку, що загорілась була дуже засміченою, і якби мешканці, а відтак рятівники вчасно не зреагували, ця пожежа мала б серйозніші наслідки, могли постраждати люди.

Крім того, цієї суботи трускавецькі надзвичайники рятували з заметів мікроавтобус в районі с. Іваників, в якому перебувало троє дітей, одна з яких інсулінозалежна. Приблизно о 16:30 підрозділ виїхав на допомогу. На місці також знаходились небайдужі, які допомагали витягати авто. До Трускавця родина поверталась в супроводі рятівників.

Також у неділю трускавецький підрозділ залучався до гасіння пожежі в Бориславі. Вдалось врятувати два автомобілі, сусідні будинки та теплиці. Дах будинку, що горів, знищений повністю.

До слова, надзвичайники відзначають задовільний стан трускавцьких доріг. Та додають, що цієї зими не прийшлось витягати автівки з кюветів через ожеледицю, чи сильні замети на дорогах. Вулиці регулярно посипають піском, проїжджі частини розчищені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *