6 жовтня 2016 року у клубі військового санаторію “Трускавецький” пройшла зустріч працівника бюро правової допомоги з учасниками АТО, які перебувають на лікуванні. Заступник начальника відділу «Трускавецьке бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Галина Кітраль розповіла присутнім про законні пільги та гарантії, передбачені державою та ознайомила військових з юридичними моментами тих чи інших ситуацій. Учасники АТО, в свою чергу, задали юристу питання, які їх найбільше турбують.

Цікаво, що пільги для учасників АТО регулюються Законами України: «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про поліпшення матеріального становища учасників бойових дій та інвалідів війни», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». Кожен із учасників АТО може претендувати на ті пільги.

Присутні отримали рекламні буклети, дізнались телефони та адресу бюро правової допомоги в Трускавці, куди, незалежно від того – місцеві вони чи приїжджі – мають можливість звертатись за безкоштовною юридичною консультацією та допомогою.

Четвер, 01 вересня 2016, 12:56

Перегляди: 84

Трускавецьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою:                                    м. Трускавець, вул. Данилишиних, 62 (район міської лікарні).

Графік роботи: Понеділок-п’ятниця з 08:00 до 17:00

(крім святкових та вихідних днів)

Тел.: (03247)-5-05-30; моб.: 099-29-63-194

Залишити відповідь