УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

( СОРОК ДРУГА СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 31 травня 2018 р.             № 949

Про затвердження технічної документації

з нормативної грошової оцінки земель

міста Трускавець Трускавецької міської ради

Львівської області

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Трускавець, виконану ПП «Експозе», відповідно до вимог Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, Законів України “Про оцінку земель“, “Про оренду землі“, «Про землеустрій», “Про місцеве самоврядування в Україні“, постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 № 213 якою затверджено Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, «Порядку нормативної грошової оцінки земель населених пунктів», затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25 листопада 2016 № 489, беручи до уваги Висновок державної експертизи землевпорядної документації від 15.03.2018р. №416-18, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. 1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель міста Трускавець Трускавецької міської ради Львівської області.
    Нормативна грошова оцінка земель м.Трускавець , затверджена пунктом 1 цього рішення, вводиться у дію з 01.01.2019 року.
    3. Власникам, користувачам та орендарям земельних ділянок отримати у встановленому порядку витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, затверджену цим рішенням, та забезпечити надання податкових декларацій зі сплати за землю до територіального органу Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.
             4. Орендарям земельних ділянок у м. Трускавець внести зміни до договорів оренди землі у частині розрахунку орендної плати за землю.
               5. Територіальному органу Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області здійснювати контроль за поданням податкових декларацій з плати за землю платниками земельного податку і орендної плати на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, затверджену цим рішенням.
         6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію                     з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).

 

           Міський  голова                                                       А.Кульчинський    

Залишити відповідь

Перейти до вмісту