Днями в приміщені Трускавецького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  відбувся  круглий стіл з питань соціально – побутового та медичного обслуговування незахищених верств населення в м. Трускавці. В ньому взяли участь представники  терцентру, Трускавецької організації Товариства Червоного Хреста та волонтери міста.

Тема обговорення стосувалась  співпраці територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з Товариством Червоного Хреста у частині медичного та соціально – побутового обслуговування людей похилого віку, інвалідів, бездомних громадян, осіб звільнених з місць позбавлення волі, внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих учасників АТО.

Про безпосереднє проведення та удосконалення організації надання соціальних послуг,  роботу з надання допомоги незахищеним верствам населення  яка здійснюється працівниками територіального центру розповіла директор терцентру  Олена Пилат.         

Голова Трускавецької міської організації Товариства Червоний Хреста Марія Феодосіївна Лошанська розповіла про роботу патронажних сестер  Червоного Хреста в обслуговуванні одиноких пенсіонерів.

Програму  «Денний стаціонар вдома» з надання медико-соціальної допомоги одиноким хворим громадянам похилого віку запропонувала для розгляду лікар – терапевт Віра Леськів. Медичні сестри  відділення соціально – медичних послуг Надія Смірнова  та Лідія Білик розповіли про надання ними послуг вдома та в мікрорайонах міста.

Завідуюча відділенням соціальної допомоги вдома Тетяна Собко ознайомила присутніх з планом-заходів згідно розпорядження міського голови п. Б. Кульчинського «Про співпрацю управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради з  Трускавецькою міською організацією Товариства Червоного Хреста на період  до 2020 року».

Круглий стіл пройшов змістовно з визначенням періодичності виконання розпорядження та залученням волонтерів міста.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту