27 -28жовтня 2017 р. у Трускавці проведено Чемпіонат України з морських багатоборств та акватлону (плавання, біг) серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (10 – 13 років)

Паралельно з Чемпіонатом України проводились Всеукраїнські змагання «Золота Осінь» з цього ж виду спорту серед юнаків та дівчат старшої (16 – 18 років) і середньої (13 – 15 років) вікових групта Першість Львівської областісеред дітей 2008-2009 рр.народження. Організатори –  Міністерство молоді і спорту України, Федерація морських багатоборств і акватлону України та Львівщини, управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та Трускавецький дитячо-юнацький спортивний клуб «СПОРТОВЕЦЬ».

У змаганнях взяли участь збірні команди з м. Києва, Львівської, Київської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Черкаської, Херсонської, Чернігівської,Одеської та Дніпропетровськоїобластей України.

Змагання проводились два дні – перший день у плавальному басейні ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» з плавання на дистанціях 50,100 та 200 м.; другий день

біля майдану Незалежності, у міському парку відпочинку,з бігу на дистанціях 200 м., 400 м. та 800 м.

Львівську  області на Чемпіонаті України з морських багатоборств та акватлону (плавання, біг) представляли вихованці відділення плавання  Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

У командному заліку серед юнаків трускавчани вибороли друге місце та срібні медалі ( Кулинич Микола, Вітебський Артур, Фендик Володимир ), уступивши першість ровесникам з Тернопільській області. На третьому місці юнаки з Черкаської області.

Серед дівчат бронзовими призерами  Чемпіонату України стали трускавецькі «спортовці» -Пахолок Олена, Олексин Катерина, Міцьо Наталя.  Перше і друге місце у активі дівчат з Тернопільської та Черкаської областей.

Всеукраїнські змагання «Золота Осінь» носили особистий характер і тут трускавчани також вибороли призові місця – Маброук  Алладін – ІІ місце ( студент І курсуДрогобицького механіко-технологічного коледжу)  та Манюк Олена ІІІ місце ( СЗШ №3, 9 кл.). У відкритій першості Львівської області  вихованець ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Допілка Сергій виборов ІІІ місце серед учнів 2008 – 2009р.н.

28 жовтня 2017 р. у  м. Львів у черговому матчідитячо-юнацької футбольної ліги Львівщини серед юнаків 2007 р.н.команда вихованців відділення футболу Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» зіграла у нічию (2 :2.) з командою «Галич-Лицар» ( м. Львів). 

Залишити відповідь