В теплі осінні дні «Бабиного літа»  в територіальному центрі соціального обслуговування    відбулася   творча зустріч  з поетесою, Членом Національної спілки письменників України, Лауреатом премій імені Василя Стуса та імені Олени Пчілки, Дипломатом Міжнародного Шашкевичевського конкурсу (Канада) –  Антоніною Листопад.                                                                                                                           Антоніна Іванівна народилась на Рівненщині, живе в м.Краснодоні на Луганщині, за фахом лікар-невропатолог, за покликанням – поет. Автор збірок «Сльоза любистку», «Покрова», «Біла молитва братика» ,«Свячена вода», «Солоний Хрещатик», «Зняті з хреста».

Свою зустріч Антоніна Листопад побудувала на  подіях, які відбуваються на Донбасі. Зі сльозами на очах та з «мурашками по шкірі» слухали присутні поетичні рядки про дітей Донбасу, матерів які чекають синів з війни, про неньку Україну, про  сотню Білих Ангелів, про улюблену пору року осінь.                      

Почесний громадянин міста, поет, історик, громадський діяч В’ячеслав Умнов, власниця магазину «Українська книгарня» Анна Біляєва,  краєзнавець Богдан Гуцило та пенсіонерка Зінаїда Датольєва привітали поетесу, побажали творчих здобутків та довгих років життя.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту