У міській лікарні вистачить коштів на медикаменти для пільговиків


На 2016 рік у Турскавецькій міській лікарні передбачили 330 тисяч гривень на оплату мед-препаратів. Кошти підуть на купівлю ліків для соціально незахищених мешканців, інвалідів, учасників АТО та інших категорій громадян. Як повідомив, на понеділковій нараді, Ігор Стасик, в.о. головного лікаря міської лікарні, від початку року на потреби трускавчан витрачено 82 тисячі гривень. З цього приводу Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця відзначив колектив за налагоджену роботу, що дозволяє лікарні втримувати гідний фінансовий рівень в складних економічних умовах. 

До того ж, Трускавецька міська лікарня перемогла в конкурсі проектів на співфінансування з фонду державного регіонального розвитку. Відтак, на реконструкцію поліклінічного корпусу Трускавецької міської лікарні виділять 958 тисяч гривень з державного бюджету. 
Разом з тим, на ранковій нараді, Андрій Кульчинський наголосив, що вже від сьогодні керівники установ, розпорядники коштів мають розпочинати планування наступного бюджетного року. Першочергово це стосується напрямку проектів з ФДРР та мікропроектів, завдяки яким у місті будуть проводитись ремонти, реконструкції та нове будівництво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *