У першому півріччі 2017 року до міської ради надійшло 1045 звернень громадян. З них 69 – колективних. Найчастіше громадяни зверталися з  питаннями житлово-комунального господарства, землекористування, соціального захисту, вуличної торгівлі, архітектури і містобудування, житлових, транспорту, захисту прав дитини. Цьогоріч суттєво збільшилась кількість звернень з питань соціального захисту, що пов’язано із зростанням кількості звернень від мешканців міста, які потребують матеріальної допомоги для встановлення індивідуального опалення, а також звернень від соцільно-незахищених категорій громадян про надання грошової допомоги. Слід зауважити, що кількість письмових звернень з питань житлово-комунального господарства – зменшилась.

   Особлива увага приділялася вирішенню проблем, з якими зверталися інваліди, ветерани війни, учасники бойових дій в зоні АВТО, пенсіонери та інші громадяни, які потребували соціального захисту і підтримки. За цей період на підставі поданих заяв надано матеріальну допомогу 108 малозабезпеченим мешканцям міста на загальну суму 37500,00 грн. П’ять демобілізованих учасників АТО отримали одноразову грошову допомогу на загальну суму 15000, 00 грн. 222 трускавецьких родини отримали грошову допомогу на встановлення індивідуальних систем опалення на загальну суму 100052,00 грн.

   Згідно рішення міської ради 20 сімей, де проживають діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, звільнені від оплати за житло та комунальні послуги.

   Рішення про виплати грошової допомоги приймались на підставі міських програм та з урахуванням звернень трускавчан. Міський голова та його заступники приділяють велику увагу й безпосередньому спілкуванню з мешканцями міста під час проведення особистих прийомів, що позитивно впливає на зменшення кількості звернень громадян та задоволення потреб трускавчан.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту