У Трускавецькій міській раді обговорили стан футболу в місті


В малій залі Трускавецької міської ради відбулась робоча зустріч мерії Трускавця та представників футбольних клубів та громадських організацій міста.

Зустріч пройшла конструктивно у формі діалогу. Обговорили наступні питання:
1. Утримання стадіону. 
Андрій Кульчинський – міський голова – подякував волонтерам за їхню безпосередню участь в утримані стадіону, та висловив бажання співпраці з ними й надалі.
2. Наявність роздягалки на стадіоні. 
Оскільки, ФК «Зоря» – Трускавець бере участь в обласних змаганнях, однією з вимог є облаштування роздягалок для команд та суддів. Міський голова запевнив присутніх, що це питання уже вирішується.
3. Місце проведення тренувань громадських організацій. 
Представники громадських організацій отримали дозвіл займатись на центральному полі в хорошу погоду без нанесення шкоди покриттю. У дощову погоду вирішили використовувати альтернативний майданчик біля СШ №3.
4. Вигул собак на спротрспорудах. 
З метою попередження власників тварин про заборону їх вигулу на полі, вирішено поставити попереджувальні таблички. У разі не дотримання власниками тварин заборони – викликати поліції.
5. Тренування команд в ДЮСК ” Спортовець”. 
Для того, щоб розгрузити ДЮСК «Спортовець» та дати можливість футбольним командам тренуватись в великому залі, в перспективі мерія пропонує облаштувати приміщення колишніх котелень під спортзал. Зокрема, це стосується секцій волейболу, баскетболу та тенісу. 
6. Фінансова підтримка дитячої команди ДЮСК ” Спортовець”. 
Щодо фінансової підтримки дитячих футбольних команд, міський голова запевнив тренерів у повному сприянні у вихованні молодих трускавецьких футболістів. Проте, наголосив, що всі пропозиції, відносно допомоги мають бути чіткими та вчасними. 
7. Реконструкція футбольного поля по вул. Довженка. 
При обговоренні реконструкції поля по вул.. Довженка міський голова повідомив, що є підприємець, який хоче зайнятись облаштуванням інфраструктури спортивного поля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *