10 жовтня 2016 року у приміщенні Трускавецького міського сектору КВІ, під час реєстрації, фахівцями (із питань соціальної роботи з суб’єктами пробації) з неповнолітнім підобліковим було проведено індивідуальне інформаційно-профілактичне анкетування  на тему: «Молодь і протиправна поведінка».

Фахівці поставили перед собою завдання розкрити неповнолітньому засуджениму сутність проблеми протиправної поведінки, вплив шкідливих звичок на молодіжне середовище та наслідки вчинення злочинів під час іспитового строку. Головною метою анкетування стало інформування та роз’яснення неповнолітньому підобліковому про вплив шкідливих звичок, а саме: алкоголю, наркотиків, цигарок, на організм людини.   

В ході анкетування було порушено питання про недопущення протиправної поведінки під час іспитового строку, вчинення адміністративних правопорушень, здійснення пропусків реєстрації.

Крім того, неповнолітній мав змогу обговорити питання, які виникали під час заповнення соціальної анкети. 

Виконуючим обов’язки начальника Трускавецького МС КВІ було запрошено неповнолітнього до участі у наступних заходах, які пройдуть на базі кримінально-виконавчої інспекції.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту