Члени виконкому прийняли рішення про: видачу дублікату свідоцтва на право власності взамін втраченого на квартиру № 13 по вул.В.Стуса, 14 у м.Трускавець, передачу приміщення по вул.Стебницька, 66 на баланс Управління комунальної власності, затвердження акту на списання основних засобів, що на балансі комунального підприємства «Парк «Курортний»,  укладення договору найму та відкриття особового рахунку на квартиру № 33 по вул.Бориславській,36., внесення змін до рішення виконавчого комітету № 208 від 21.11.2013р.,укладення договору найму та відкриття особового рахунку на квартиру № 53 по вул.В.Івасюка,1, надання дозволу на укладення договору найму на квартиру № 28 по вул.П.Сагайдачного,10 у м.Трускавці.

Рішення про створення комісії щодо передачі житлових будинків № 6 по вул.Мазепи та № 64 по вул.Стебницька на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Стебницька-64» та «Зоряне» відповідно прийняті не були через відсутність необхідних документів. «В одному рішенні відсутній статут, в іншому з поданих документів лише один папірець. Це неприйнятно. Ці рішення ми відкладаємо. В подальшому такі не підготовані проекти не мають потрапляти на виконком»,  – прокоментував ситуацію Андрій Кульчинський – міський голова.

Під час прийняття рішення про чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році Юрій Солян,  завідувач відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи повідомив присутніх про початок чергового призову на строкову службу громадян України. Відтак весняний призов триватиме від 5 травня до 30 червня, осінній від 1 жовтня до 30 листопада. З метою оповіщення про початок 7-ї хвилі мобілізації 208 трускавчан отримають повістки.

Також члени виконкому затвердили заходи з підготовки об’єктів КП «Трускавецьтепло» до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 роки, заходи підготовки міського господарства до осінньо-зимового опалювального сезону 2016-2017рр, схеми дислокації розташування місць для встановлення лотків дрібно-роздрібної вуличної торгівлі у м.Трускавець. Ухвалили рішення про надання дозволу на встановлення інформаційно-вказівного дорожнього знаку 5.54 «Покажчик напрямку – вул.Садова, готель Re Vita»,, на встановлення інформаційно-вказівних дорожніх знаків 5.54 «Покажчик напрямку – Дельфінарій «ОСКАР»

Присвоїли адреси об’єктам нерухомості нежитлових  будівель: по вул.Суховоля.(ТзОВ «Ліана»),  по вул.Дрогобицькій (Управління комунальної власності), по вул.Бойківській (Кісак І.), по вул.Річки  (Дудзяк Л.), по вул.Л.Українки (Ломейко С.), по вул.Крушельницької, 35 у м.Трускавці (Корнійчук Ю., Сидор М.), по вул.Данилишиних у м.Трускавці (Тачівка Р., Дальська І.), по вул.Різняка-Макомацького, 10 (Юрків М.М.)по вул.І.Мазепи (Бойко Г.), та садовому будинку з господарською спорудою по вул. Стебницькій у м.Трускавці

Також на виконкомі  затвердили Концепцію ярмаркової діяльності та Положення про організацію та проведення ярмарки туристичних послуг у м.Трускавці, інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг.

 Надали  дозволи  на розміщеннязовнішньої реклами у м.Трускавець: ТзОВ «Октагон Аутдор», ОСББ «Віра» за адресою вул.Стебницька, 62.

Погодили тимчасове розташування дитячих карусель на майдані Незалежності.

Внесли зміни у додаток до рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради від 10.12.2015 року № 14«Про затвердження складу комісій виконавчого комітету» (заміна члена комісії, в зв’язку з виходом попереднього члена комісії на пенсію).

В закритому режимі прийняли рішення про  надання дозволів на укладання  договорів купівлі-продажу квартир.   

Заслухали інформацію про розпорядження міського голови, видані в період з 31 березня по 06 травня 2016 року

     

Залишити відповідь