451-р. Від 08.12.2021 року ” Про надання допомоги на поховання “

УКРАЇНА

   ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

М І С Ь К И Й   Г О Л О В А

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

           Від 08.12.2021р. № 451-р

    

     Про надання

     допомоги на поховання  

      

            Розглянувши звернення громадян про надання допомоги на поховання, враховуючи важкі матеріальні умови cім’ї, керуючись пп.20 п.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 р. №99 “Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб” та рішенням виконавчого комітету Трускавецької міської ради від 12 січня 2021 року № 33 «Про розмір допомоги на поховання деяких категорій громадян на 2021 рік »:  

  1. Надати допомогу на поховання в розмірі 2000 грн. (дві тисячі гривень) :

Бікерт Галині Василівні, зареєстрованій в м.Трускавець, вул._______, що здійснила поховання сина – Саприкіна Мар’яна Михайловича, 1999р.н., який не працював, не був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності, не перебував на обліку в міському центрі зайнятості та не був зареєстрований в системі загальнообов’язкового соціального страхування у Трускавецькому відділенні управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області.

Циклінській Валентині Петрівні, що здійснила поховання Федорчука Сергія Григоровича, 1956р.н., що фактично проживав в м.Трускавці, який не працював, не був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності, не перебував на обліку в міському центрі зайнятості та не був зареєстрований в системі загальнообов’язкового соціального страхування у Трускавецькому відділенні управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області.

  1. Фінансовому управлінню (М.Федоричак) профінансувати управління праці та соціального захисту населення в сумі 4000,00 грн. (чотири тисячі грн. 00 коп.) для надання допомоги на поховання, за рахунок коштів передбачених в міському бюджеті на соціальний захист по КПКВКМБ 0813242.    
  2. 3. Управлінню праці та соціального захисту населення (В. Ільницька) перерахувати та подати список АТ КБ «ПриватБанк» для виплати допомоги.                
  3. АТ КБ «ПриватБанк» ( п.Т.Кунець) забезпечити виплату грошової допомоги .
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Н.Пономаренко.

          

Міський голова                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ