Як повідомили у Трускавецькому територіальному центрі соціального обслуговування до Міжнародного дня громадян поважного віку та Дня ветерана вже проведено низку заходів, зокрема:

*250 одиноких непрацездатних громадян отримали продуктові набори за рахунок коштів міського бюджету,  згідно рішення сесії міської ради;

*потребуючим громадянам похилого віку надано гуманітарну та натуральну допомогу;

*згідно проведених обстежень матеріально-побутових умов проживання малозабезпечених, одиноких   пенсіонерів вирішено надати одноразову грошову допомогу для придбання овочів на осінньо-зимовий період   незахищеним, одиноким, дітям-сиротам з коштів місцевого бюджету;

*організовано безкоштовний перегляд фільму, вистав та інших культурно-мистецьких заходів: в палаці   культури ім. Т.Шевченка, музеї міста та кінотеатрі  «Злата».

 Святкування Міжнародного дня громадян поважного віку та Дня ветерана відбудеться у терцентрі 1 жовтня. Працівники центру проведуть «День відкритих дверей» та покажуть літературно-музичну композицію «Роки людині до лиця».

 Трускавецький територіальний центр соціального обслуговування запрошує керівників підприємств, установ та організацій міста долучитися до святкування та взяти участь у благодійній акції «Ти можеш їм допомогти», метою якої є надання посильної допомоги найбільш незахищеним верствам населення.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту