УКРАЇНА                                            

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

(_______________ СЕСІЯВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

Від                             2021 р.             №

 

Про  надання дозволу на виготовлення

проекту із землеустрою щодо відведення

земельної ділянки орієнтовною площею 1,6500 га

для ведення особистого селянського господарства

в селі Орів Дрогобицького району Львівської області

Питлаку Роману Федоровичу

  

             Розглянувши заяву Питлака Романа Федоровича, беручи до уваги схему розташування земельної ділянки, керуючись ст. ст. 12, 116, 118, 119, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. ст. 4, 5 Закону України «Про особисте селянське господарство», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 

  1. Дати дозвіл Питлаку Роману Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,6500 га, в с. Орів Дрогобицького району Львівської області, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель не наданих у власність та користування.
  2. Питлаку Р.Ф. якій надано дозвіл на виготовлення документації із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію для виготовлення проекту відведення земельної ділянки.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).

 

 

 

Міський голова                                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

 

 

 

Перейти до вмісту