Студентський Християнський Рух Кемпус і Футбольна Ліга Скала вперше в Трускавці провели турнір “Трускавець, Євро – 2016”. Мета турніру популяризація здоврового способу життя і християнських цінностей, на тлі проведення у Франції Євро 2016.

У турнірі взяли участь 12 команд. Цікавинкою турніру стало те, що кожна команда виступала під прапором однієї зі збірних, які успішно виступали на Євро 2016.

Трускавецький турнір проводився 10 липня, власне в день фіналу Євро 2016. Як і на Євро 2016 у фіналі “Трускавець, Євро – 2016”  програла Франція, але тільки з рахунком 1: 3 і не Португалії, а Англії. Як і у Франції  півфінали закінчилися з рахунком 2: 0 і 2: 0, (на фото – команди півфіналістів).

Команда “Турист” з Трускавця  стала переможцем іпровізованого чемпіонату Євро -2016 з чим її і вітаємо. Командунагородили оригінальним м’ячем Євро 2016 кубоком і медалями. Попереду у переможців гра на всеукраїнському турнірі “Християнська Ліга Чемпіонів”, який відбудеться у Києві. 

Кращим бомабардиром турніру став Юрій Віннір з команди Турист, який забив 10 голів, кращим воротарем – В’ячеслав Данчик, Турист, а кращим гравцем Андрій Дурда з команди Стрий.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту